Nieuwe informatiefolder "De zee is geen zwembad!" van Safe Coastal Tourism

24/09/2020

We zijn blij eindelijk onze pas uigebrachte informatiefolder te kunnen voorstellen. Dit hebben we te danken aan de interesse, de morele ondersteuning en de vele financiële giften waarvoor onze dank.

 

Onze kinderen zijn ons dierbaarste goed. Daarom beschermen we hen tegen allerlei risico’s en leren we hen ermee om te gaan, voor zover we zelf goed en volledig geïnformeerd zijn. Zijn we dat ook over de risico’s van zwemmen in zee? Dat onze kinderen hebben leren zwemmen in een zwembad mag hen en ons niét gerust stellen dat ze veilig zijn in zee. De zee is immers geen zwembad!

 

Met deze folder spreken we in het bijzonder ouders aan en al wie met kinderen naar zee gaat. We zoomen in op de gevaren van zee en strand aan de Belgische kust en geven tips die in het bijzonder onze kinderen veilig stellen. Niet het zwembadbrevet stelt onze kinderen veilig in zee, wel onze en hun inzichten in de gevaren van zee en strand en weten de risico's in te schatten en hoe ze te vermijden. Laat je niet afschrikken, maar hou rekening met de tips, zodat je met je kinderen op een veilige manier kan genieten van zon, zee en strand en mooie herinneringen overhoudt aan jullie uitstap naar zee.

 

Je kan de folder van hier downloaden.